Solidarno Valentinovo: humanitarni koncert Matije Dedića i Lane Janjanin

This post is also available in: English (engleski)

U nedjelju, 14. veljače s početkom u 20.00 sati renomirani glazbenici Matija Dedić i Lana Janjanin priređuju jazz Valentinovo u suradnji s Fondom 5.5 i Zakladom SOLIDARNA za pomoć Sisačko-moslavačkoj županiji.

Kako za mnoge od nas 2020. godina nije bila najbolja, naši poznati jazz glazbenici – Matija Dedić (klavir) i Lana Janjanin (glas) odlučili su po prvi puta udružiti svoje glazbene snage na pozornici i svima nam pokloniti jazz romansu na Valentinovo.

Pridružite se humanitarnom koncertu i donacijom pomozite ljudima iz potresom pogođene Sisačko-moslavačke županije. 

Ovu inicijativu podržao je Hrvatski glazbeni zavod (HGZ) koji je otvorio svoja vrata za održavanje koncerta, unatoč činjenici da se i sam još uvijek nosi s teškoćama koje je uzrokovao zagrebački potres u ožujku 2020. godine.

 

Koncertu možete prisustvovati na dva načina:

1. UŽIVO u Hrvatskom glazbenom zavodu

Sukladno epidemiološkim mjerama i ograničenom kapacitetu publike, na raspolaganju je samo 40 VIP ulaznica koje se mogu kupiti po cijeni od 500 kn.

VIP ulaznice za koncert uživo kupite na: https://solidarna.hr/shop/solidarno-valentinovo-vip/

2. Online

Koncert je dostupan i na mreži, a možete ga pratiti putem prijenosa uživo u udobnosti svojih domova, uživajući u nedjeljnoj večeri sa svojim najmilijima.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 50 kn. Nakon što je uplata izvršena, primit ćete e-poruku s vezom za prijenos uživo. Glazbenici vas potiču da kupite koliko god ulaznica želite, što odgovara iznosu koji planirate donirati.

Ulaznice za live-stream kupite na: https://solidarna.hr/shop/solidarno-valentinovo/

 

Romantična večera s Glovom

Naš partner Glovo dao je doprinos postavljanjem opcije za donacije Fondu 5.5. na svoju aplikaciju, putem kojeg također možete podržati obnovu Sisačko-moslavačke županije. Uz to, Glovo ima poseban link za Valentinovo s različitim opcijama – darovi, cvjećarnice, posebni jelovnici “večera za 2” itd., te jamči besplatnu dostavu za sve narudžbe izvršene 13. i 14. veljače. Iznenadite svoje najmilije malim poklonom ili jednostavno naručite večeru i uživajte uz glazbenu podlogu naših vrhunskih glazbenika.

Zahvaljujemo platformi WOOM.zone na medijskoj podršci.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp