Benefit koncert FZŽ: Pošaljimo poruku podrške ženama i djeci koji su preživjeli nasilje!

Zaklada SOLIDARNA s ponosom najavljuje benefit koncert koji će se održati 16. lipnja 2024. godine s početkom u 19 sati u ljetnom vrtu Vintage Industrial bara. Ovim događajem želimo prikupiti dodatna sredstva za Fond za žene, jedini fond u Hrvatskoj koji pruža direktnu financijsku potporu ženama i djeci koji su preživjeli nasilje. Ulaznice su dostupne putem Entrio sustava ovdje.

Plemeniti cilj koncerta motivirao je sjajne glazbenice i glazbenike da sudjeluju i svojom glazbom podrže brojne žene i djecu kojima je potrebna naša podrška. Tako će u ljetnom vrtu Vintagea, nastupiti:

Zdenka Kovačiček – Legendarna pjevačica čiji glas i energija ostavljaju neizbrisiv trag

Miki Solus – Poznat po svojoj jedinstvenoj kombinaciji rapa i jazza

Nina Romić – Izuzetna kantautorica koja svojim emotivnim pjesmama osvaja srca publike

Lu Jakelić – Talentirana glazbenica čije izvedbe nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Vilim Mance – Mlada nada blistave budućnosti

Ovaj koncert nije samo prilika da uživate u vrhunskim glazbenim izvedbama u oazi ljetnog vrta, već i da podržite važnu inicijativu koja pruža pomoć i zaštitu ženama i djeci.

“Drago mi je biti dijelom ove konkretne akcije za pomoć svim obespravljenim ženama čije priče često ostaju skrivene a borbe nevidljive. Ne dobijemo svi jednake mogućnosti po rođenju, niti iste startne pozicije i osobno se smatram odgovornom i privilegiranom jer imam mogućnost svirati i dići glas za one koje ne mogu. Želim vjerovati da je solidarnost jača od ravnodušnosti i da je hrabrost glasnija od straha i s tom mišlju pružam podršku i zagrljaj svakoj sestri kojoj to sad treba“, poručuje Nina Romić, kantautorica iz Zagreba koja će uz pratnju suradnice Jelene Galić nastupiti na benefit koncertu.

Foto: Marina Uzelac

Zajedno možemo pružiti podršku i pokazati da je solidarno društvo moguće i to odlaskom na koncert! Ulaznice su dostupne putem Entrio.hr sustava po cijeni od 10 eura. Sva prikupljena sredstva od prodaje ulaznica će biti donirana Fondu za žene. Vaš dolazak i doprinos ovom događaju su više od simbolične geste – oni su konkretna pomoć onima kojima je najpotrebnija jer svaka žena i dijete zaslužuju život bez nasilja.

“Zajednice napreduju kada se pojedinci udruže kako bi podržali jedni druge. To je osobito vidljivo u kriznim vremenima, no važnost podrške zajednice i kontinuiranog filantropskog davanja je nezamjenjiva. Podržavajući filantropske ciljeve možemo značajno utjecati na živote onih kojima je najteže. Fond za žene sada treba vašu podršku! Samo u prvih pet mjeseci ove godine već smo uspjeli pomoći 59 žena koje su preživjele rodno uvjetovano nasilje, no potrebe su svakim danom sve veće. Trenutno imamo 28 žena i 23 djece koji čekaju našu pomoć, a zajednica ih može podržati donacijom u Fond ili dolaskom na humanitarni koncert“, poručila je Karla Pudar, voditeljica programa za razvoj filantropije Zaklade Solidarna.

Dođite, uživajte u izvrsnoj glazbi i budite dio zajednice koja pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija. Vaša podrška je neprocjenjiva!

Za više informacija o Fondu i načinima na koje možete dodatno pomoći, posjetite našu web stranicu: Solidarna – Fond za Žene.

Odaberite vrstu i svrhu donacije

7,00  10,00  15,00  20,00  50,00  100,00 


Postanite dio naše solidarne zajednice!