Pojačanje stiglo u tim: Upoznajte Vilima, novog programskog asistenta!

Vilim Mance pridružio se Zakladi SOLIDARNA na poziciji programskog asistenta.

Vilim je magistar političkih znanosti, a od samog početka Vilim se jako dobro uklopio u tim, što nas nije iznenadilo jer dijeli i cijeni iste vrijednosti kao i Solidarna. Kako nam govori, ne može izdvojiti samo jedan projekt ili program Solidarne koji mu je posebno drag i važan, jer smatra da je sve što je do sada napravljeno i što se radi – izrazito vrijedno.

Kao jedan od izazova u civilnom sektoru navodi da je uloga civilnog sektora jako korisna, ali da je s jedne strane nedovoljno prepoznata od strane građana, ali i nedovoljno potpomognuta od strane države. Kao programski asistent Vilim će imati priliku raditi na provođenju EU projekata što ga oduvijek zanima pod budnim okom naših seniorki Petre i Marinelle s kojima će u najužem krugu surađivati. Mi ostali ćemo ga “otimati” kada nam se ukaže programska prilika i potreba.

Ponekad je sebe teško opisati, ali Vilimu i to ide, pa tako kaže da je “dost dobar lik”. U slobodno vrijeme, Vilim je kantautor koji misli da nije za baciti. Mi smo sigurni da nije i nestrpljivo čekamo njegovu iduću svirku da ga timski bodrimo iz prvih redova, a i vi ga možete podržati tako što ćete se pretplatite se na njegov YouTube kanal.

 

 

Odaberite vrstu i svrhu donacije

7,00  10,00  15,00  20,00  50,00  100,00 


Postanite dio naše solidarne zajednice!