ROĐENDANSKA VEČERA SOLIDARNE

Mala pomoć na početku života
može značiti veliku razliku u budućnosti!

“Ljepše je darivati nego primati!” – rekla nam je Desa Baković pri donaciji velikodušnog iznosa od 600.000,00 kuna kojim je Zaklada SOLIDARNA osnovala Fond „Desa i Jerko Baković“ koji od 2018. godine pruža financijsku, materijalnu i stručnu podršku školovanju djece i mladih u riziku od siromaštva.

Tijekom posljednje dvije godine Fond je pomogao u kreiranju bolje budućnosti za 29 stipendista i stipendistica, a kako bismo mogli nastaviti s unaprjeđenjem našeg društva u smjeru jednakih mogućnosti za sve – potrebna nam je Vaša pomoć!

Povodom 5. rođendana Zaklade SOLIDARNA i predstojećih blagdana, pozivamo Vas da se u petak, 18. prosinca 2020. pridružite online donatorskoj večeri te donacijom od 150 kuna po obroku podržite daljnje školovanje djece i mladih kroz Fond „Desa & Jerko Baković“. 

Odabirom svakog idućeg jela iz istog restorana, cijena pojedinačne večere se smanjuje, a možete odabrati sudjelovati i bez večere.

Ova donatorska večera ograničena je na područje Grada Zagreba zbog ograničenog teritorija dostave večere koju možemo pokriti sa svojim partnerskim restoranima. Moguće je da ćemo planirati slične večere i u drugim dijelovima Hrvatske, no i u ovoj možete sudjelovati i izvan Zagreba – odaberite prisustvo na online donatorskoj večeri bez obroka. Prijave za večeru otvorene su najkasnije do 15.12. u ponoć. Zato požurite i ne razmišljajte što ćete kuhati na kraju radnog tjedna. U slučaju da ne želite sudjelovati u večeri, ali želite donirati za stipendije Fonda Desa & Jerko Baković kliknite OVDJE.

U doba razdvojenosti i restrikcija koje nas je snašlo, ovogodišnja večera zamišljena je kao kulinarsko-glazbena avantura, sudjelovanjem u kojoj, bez kršenja mjera, možete otputovati u dio svijeta za kojim čeznete; Layali Lebanese Restaurant odvest će Vas na Putovanje na Bliski istok, a Ginger Sushi na Vaš prag donijet će okusne senzacije s Putovanja u Zemlju izlazećeg sunca. Ako pak dugo niste bili doma i zaželjeli ste se Putovanja do mamine kuhinje, Vašem nepcu udovoljit će Zagrebački kulturni krug – „Kod Draška“.

Nijedna donatorska večera nije potpuna bez zabavnog programa, tako da ćete uz večeru dobiti i link na, samo za ovu prigodu skrojenu, autorsku playlistu po Vašem izboru. Ugođaj za Vas kreirat će renomirana imena hrvatskog radijskog etera i plesnih podija: Ivona Kovačević, Boris Jokić, Čedo Prodanović i Branimir Pofuk!

U petak, 18.12., na dan večere, netom pred 20:00h dobit ćete na mail link za playlistu po Vašem izboru te link da se pridružite kratkoj online proslavi 5. rođendana SOLIDARNE putem Zoom aplikacije nakon čega Vas prepuštamo putovanju okusima i zvucima.

Na Vama je da odaberete, na nama je da se pobrinemo za ostalo te tako zajedno djeci i mladima, stipendistima Fonda „Desa & Jerko Baković“ osiguramo sigurno životno putovanje, uz jednake šanse za uspjeh u životu kao i djeci iz dobrostojećih obitelji!

Svaka donacija dragocjena je za stipendiste Fonda „Desa & Jerko Baković“.

Večera

Molimo Vas da birate jela iz istog restorana jer nismo u mogućnosti osigurati dostavu volonterima u isto vrijeme iz različitih restorana. Hvala Vam na razumijevanju.

Dostavu možete očekivati između 17:30h i 20:00h.

Playliste

Postanite dio naše solidarne zajednice!