Našem timu pridružila se Ivana Kumrić: “Rad s ljudima je moja ljubav!”

Ivana Kumrić nova je zaposlenica Zaklade SOLIDARNA od siječnja 2023. godine na poziciji programske asistentice.

„Nakon  pauze u svom poslovnom angažmanu potaknuta privatnim životnim događajima odlučila sam promijeniti smjer i raditi na društveno korisnim projektima. Nakon volonterskog angažmana u Zakladi Solidarna na projektu Regionalnog razvojnog sajma u Petrinji priključujem se timu Zaklade“, govori nam Ivana o početku svog rada u SOLIDARNOJ.

Veoma ju veseli rad s korisnicima Zaklade koji ju cijene zbog njene empatije, upornosti i konkretnosti. Kako voli raditi s djecom i ljudima općenito, od budućih projekata SOLIDARNE veseli se radu na projektu  Digiceda – abeceda digitalne pismenosti i zapošljivosti”.

Povrh toga, izrazito joj je stalo do problema nedostatka zdravstvene skrbi i nedostatka stručnjaka vezanih za razvoj djece u školama poput logopeda i psihologa. Najvećim izazovima u civilnom sektoru smatra održivi razvoj u smislu korištenja i crpljenja prirodnih resursa kako bi se borili protiv zagrijavanja planeta te borbu protiv siromaštva, posebno siromaštva djece.

Ivana se također bavi trčanjem koje je zavoljela u četrdesetoj godini života. Na utrkama planira nositi majicu s logotipom Zaklade i na taj način podržavati raznovrsne humanitarne akcije. Svojom organiziranošću i marljivošću odlično balansira i povezuje naš fin-admin i programski tim te smo jako sretni što je s nama!

Odaberite vrstu i svrhu donacije

7,00  10,00  15,00  20,00  50,00  100,00 






Postanite dio naše solidarne zajednice!