Društvena vrijednosnica Fonda za žene je pravi poklon za Dan žena!

Ovaj Dan žena umjesto cvijeća i bombonjera uloži u budućnost svake žene i pokloni DRUŠTVENU VRIJEDNOSNICU Zaklade SOLIDARNA.

Društvena vrijednosnica Fonda za žene je jedan od načina kako možete nastaviti krug solidarnosti! Poklonite i Vi nekome DRUŠTVENU VRIJEDNOSNICU jer samo zajedno možemo ostvariti bolju, pravedniju budućnost za sve nas. Sami odredite iznos koji ćete uplatiti u nečije ime i tom uplatom zajedno ćete ostvariti udio u boljoj budućnosti! Po principu „šalji dalje“, jednostavno, brzo i efektno svi sudjelujemo u stvaranju solidarne i ravnopravne budućnosti!

Kako do vrijednosnice?

Ako želite nekome pokloniti vrijednosnicu, sve što trebate uraditi je uplatiti iznos po Vašoj volji na IBAN Fonda za žene: HR4124020061500078391, javiti nam se na mail fondzazene@solidarna.hr i napisati na čije ime izrađujemo personaliziranu vrijednosnicu. Kada imamo sve podatke, vrijednosnicu Vam šaljemo na mail.

Dizajn: Ira Payer

Zaklada SOLIDARNA od svog osnutka krajem 2015. kao jedan od prioriteta postavila je rad na zaštiti ženskih prava i promicanju rodne ravnopravnosti, a uspostavljanjem Fonda za žene krajem 2022. zaokružila dosadašnji rad na ostvarivanju prava svake žene na život bez nasilja, prava na dostupnu zdravstvenu skrb, prava na političku, ekonomsku i društvenu ravnopravnost.

Sve donacije skupljene u Fond za žene usmjerene su na direktnu financijsku pomoć ženama žrtvama obiteljskog i seksualnog nasilja, na osiguravanje dostupne zdravstvene zaštite iz područja reproduktivne skrbi, na programe financijske i mentorske podrške ženama poduzetnicama, na cjeloživotno obrazovanje i rad s mladima. U području nasilja i reproduktivnog zdravlja od osnivanja Fonda za žene krajem 2022. godine do danas financijskom potporom podržali smo 17 žena i 27 djece. Većina donacija odlazila je za stanarine u slučaju da žene odlaze iz nasilnog odnosa ili sigurne kuće, zatim za životne troškove.

Dizajn: Ira Payer

Jedino zajedničkim naporima moguća je izgradnja zajednice u kojoj je ravnopravnost naša stvarnost, u kojoj i najranjiviji/a član/ica ima osigurano pravo na siguran život, zadovoljene osnovne životne potrebe i mogućnosti ostvarivanja svojih potencijala.

Ostvari dobit za cijelo društvo. Investiraj u Fond za žene!

Doniranjem do 2% godišnjeg prihoda u Fond za žene možete si umanjiti oporeziv iznos vašeg prihoda, bilo kao fizička osoba, bilo kao tvrtka. Tvrtke svoj doprinos mogu izvještavati i u sklopu ESG aktivnosti.

Za više informacija posjetite mrežne stranice Fonda za žene www.solidarna.hr/fondzazene/.

 

Vizual na naslovnici: Ira Payer

Odaberite vrstu i svrhu donacije

7,00  10,00  15,00  20,00  50,00  100,00 


Postanite dio naše solidarne zajednice!