Pojačanje u Solidarnoj: Upoznajte Minju, našu novu stručnu suradnicu za financije i administraciju

Piše: Hana Perić

Tim Zaklade SOLIDARNA ovaj se mjesec povećao za nekoliko članica, a među njima je i naša nova stručna suradnica za financije i administraciju Minja Marinčić. Odrastavši u Zagrebu i završivši „Šuvaricu“ u doba čuvenih 80-ih, počela je raditi u vrijeme rata i „u fušu“ koordinirala skupljanje pomoći za Hrvatsku. Kroz radno iskustvo specijalizirala se za organizaciju rada i logistiku i ističe se svojom pouzdanošću, odgovornošću i tolerancijom.

„Stjecajem sretnih okolnosti ste trebali osobu kad sam ja tražila posao. Obostrano smo procijenili da bih mogla savladati izazove tog radnog mjesta. Energija koju sam osjetila bila je najpozitivnija od svih radnih okruženja koja su mi tada bila u ponudi“, govori nam Minja o svojoj odluci da se pridruži našem timu.

Od dosadašnjih projekta SOLIDARNE srcu su joj najbliži promicanje ravnopravnosti i zaštita žena te pomoć žrtvama potresa, a osobito ju ljuti tolerancija na zlostavljanje djece.

„Potrebno je razviti svijest o zaštiti slabijih (djeca, žene, stariji građani, osobe s invaliditetom i sl.) u smislu da to nije samo briga institucija, već svakog od nas“, ističe kao najveći izazov u civilnom sektoru danas.

Minja je također majka odrasle kćeri i sretno udana, a u slobodno vrijeme strastveno prati sport i uživa u pečenju kolača koje rado donosi u ured.

 

 

Odaberite vrstu i svrhu donacije

7,00  10,00  15,00  20,00  50,00  100,00 


Postanite dio naše solidarne zajednice!