Top lista regionalista: Od smijeha publike do osmijeha djece!

Top lista regionalista Zaklade SOLIDARNA u subotu je po drugi put ugostila vodeća imena regionalne stand-up komedije s humanitarnim ciljem – osiguranjem stipendija za djecu slabijeg imovinskog stanja Fonda Desa & Jerko Baković.

Ivan Blažević, upravitelj Zaklade SOLIDARNA, zahvalio se prisutnima što su kupovinom ulaznica podržali Fond Desa & Jerko Baković.

Od ove školske godine imamo 30 novih stipendista/ica koje ćemo mjesečnim stipendijama pratiti do njihove mature. Najmlađi stipendist ide u treći razred osnovne škole, dok je najstariji treći razred srednje škole. Sretni smo što smo još jednom, zajedno pokazali da smo tu za one kojima je podrška potrebna. Od srca hvala i komičarima i komičarki koji su nastupe volontirali i uspjeli dvoranu nasmijati do suza!“, ističe Blažević.

Posjetitelji Top liste regionalista uživali su u dvosatnoj dozi humora pod vodstvom Pedje Bajovića. Uz Peđu, na pozornicu se popeo i Tin Vodopivec, veteran slovenske scene. Hrvoje Krmelić iz Zagreba izašao je iz svoja 4 zida pred veselu publiku, a Ana Zlatanović (Srbija) podijelila je svoja poslovna iskustva s estradnim umjetnicima. Semir Gicić, iako mu ime ne govori, došao je iz Srbije da nas nasmije i otkrije zašto ne voli operatere u call centrima. Na kraju, Omer Hodžić iz Mostara podijelio je koliko zna biti izazovan put iz Bosne u zemlju Europske unije.

Jednostavno je divno biti dio jedne ovako vesele i plemenite inicijative. Iskreno, ne znam kome je bilo bolje, publici ili komičarima. Ako su prva i druga bile ovako sjajne, kakva li će tek biti – treća sreća!“, ističe Pedja Bajović, a mi se već radujemo narednoj Top listi regionalista.

U Cinestar dvorani publika je bila šarolika, od strastvenih ljubitelja stand-up komedije, do onih kojima je ovo prvi susret sa takvim showom. Sudeći po aplauzima i smijehu koji se širio dvoranom, svi/e su bili/e zadovoljni/e, tako da ćemo ovaj događaj zasigurno ponoviti.

O Fondu Desa & Jerko Baković

U sklopu fonda Desa & Jerko Baković Zaklada SOLIDARNA do sada je 29 učenika i učenica stipendirala višegodišnjim stipendijama prilagođenim svakom djetetu i njegovim potrebama, a od ove jeseni u solidarni razred upisali smo novih 30 stipendista/ica.

Stipendije su usmjerene na djecu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta koja su izložena neimaštini, riziku socijalnog isključivanja i diskriminacije te im pružaju financijsku, materijalnu i stručnu podršku do završetka srednjoškolskog obrazovanja. Rad Fonda možete podržati uvijek donacijama, a više informacija pročitajte na web-u: https://solidarna.hr/fond-desa-i-jerko-bakovic/

Fotograf: Luka Pešun

Odaberite vrstu i svrhu donacije

7,00  10,00  15,00  20,00  50,00  100,00 


Postanite dio naše solidarne zajednice!