TOP LISTA REGIONALISTA opet u gradu: Humanitarna večer smijeha!

Vodeća imena regionalne stand-up komedije nastupit će u subotu 7. listopada u Cinestaru (Branimir centar) na drugoj po redu humanitarnoj večeri smijeha pod nazivom „Top lista regionalista“. Pridružite nam se u dvosatnoj dozi humora i kupovinom ulaznica podržite humanitarni cilj ove večeri – osiguranje stipendija za djecu slabijeg imovinskog stanja fonda Desa & Jerko Baković Zaklade SOLIDARNA.

U sklopu fonda Desa & Jerko Baković Zaklada SOLIDARNA do sada je 29 učenika i učenica stipendirala višegodišnjim stipendijama prilagođenim svakom djetetu i njegovim potrebama, a od ove jeseni u solidarni razred upisali smo novih 30 stipendista/ica. Stipendije su usmjerene na djecu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta koja su izložena neimaštini, riziku socijalnog isključivanja i diskriminacije te im pružaju financijsku, materijalnu i stručnu podršku do završetka srednjoškolskog obrazovanja. „Top lista regionalista“ je večer obojena dobrim humorom i humanim stand-upovcima te je sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen za pokrivanje stipendija za djecu. 

Gledatelji će moći uživati u nastupima vrhunskih regionalnih imena stand-up scene, fantastičnoj petorki pod voditeljskom palicom Pedje Bajovića. Tako će se uz njega, na pozornicu popeti i Hrvoje Krmelić koji izlazi iz svoja 4 zida direktno u Cinestar. Pojačanje na pozornici svakako je Tin Vodopivec, veteran slovenske scene, jedan od naših međunarodno najetabiliranijih komičara. Od komšija iz Srbije, dolazi nam Ana Zlatanović za koju je tajna dobre komunikacije u upornom ćutanju. Nadamo se da će na pozornici ipak podijeliti koju riječ, zato ju nemojte propustiti! Iz Srbije nam stiže i Semir Gicić na čijim nastupima nema muško-ženskih odnosa, političkih tema, psovki, viceva, jeftinih metafora… a da nema dobrog humora bez bosanskog humora ili još konkretnije, onog hercegovačkog, (raz)uvjerit će vas Omer Hodžić iz Mostara.

Dolazi Top lista regionalista, tradicionalno – drugi put! Naš prvijenac je onomad bio i zadnji događaj u kinu Europa, kojem želimo brzi oporavak, pa smo ovoga puta odlučili promijeniti lokaciju. Dva smo povratnici s četiri nove regionalne stand-up snage i to je kombinacija kakva se jako rijetko viđa u Zagrebu – i obećavamo skoro dva sata smijeha. Ono što je najbolje – dodatno korisnog! Kažu da je smijeh dobar za zdravlje, a nama je jako drago da će biti dobar i za – znanje!“, govori domaćin večeri Pedja Bajović.

„Top lista regionalista“, humanitarna dvosatna večer stand-up komedije održat će se u dvorani kina Cinestar u Zagrebu (Ul. kneza Branimira 29), u subotu 7. listopada, s početkom u 19 sati. Early bird ulaznice mogu se kupiti online ovdje i na prodajnim mjestima Entria po cijeni od 12 EUR  do 07. rujna, nakon čega će cijena ulaznica biti 14 EUR. Ako želite dodatno podržati mlade stipendiste/ice, dostupne su i ulaznice od 20 EUR.

Odaberite vrstu i svrhu donacije

7,00  10,00  15,00  20,00  50,00  100,00 


Postanite dio naše solidarne zajednice!