USUDI SE i LETI: Pošalji snažnu poruku nakitom

Ušli smo u period godine koji obilježava slavlje i darivanje. Od danas u webshopu SOLIDARNE pronađite ogrlice i privjeske s osnažujućim porukama, izrađenim da inspiriraju i podsjete na snagu koju svaka žena ima.

Odaberite privjesak sa nekom od poruka: LETI, USUDI SE ili simbolom lastavice koje lete i biraju svoj put i tim darom pokažite vašoj kolegici, partnerici, kćerki, djevojčici u vama – da ove zime i uvijek može baš sve što se usudi. Istovremeno, kupovinom nakita pomoći ćete Fondu za žene koji podržava izlazak iz nasilja žrtvama, ženama i djeci. Umjetnica Katarina Ćurković kreirala je ogrlice i privjeske a Zaklada Solidarna poruke “Usudi se” i “Leti”.

Privjesci su napravljeni od srebra 925. Svaki komad je ručno izrađen – oblici su rezani ručnom pilicom i oblikovani turpijicama, slova su gravirana pečatima, a tekstura na srebru dobivena je pomoću vatre – starom zlatarskom tehnikom retikulacije. Kako je u postupku ručne izrade teško u potpunosti kontrolirati svaki pojedini proces, tako je svaki komad jedinstven – kao i svaka od nas.

Istražite našu kolekciju i neka ovaj nakit odražava vašu snagu i ljepotu podržavajući sve one kojima je potrebna podrška da polete!

Sav iznos od prodaje nakita ide direktno na račun Fonda za žene koji koji pruža financijsku potporu ženama na putu ka životu bez nasilja.

 

Odaberite vrstu i svrhu donacije

7,00  10,00  15,00  20,00  50,00  100,00 


Postanite dio naše solidarne zajednice!