Zaklada SOLIDARNA isporučila donacije zaštitne opreme u vrijednosti većoj od 4 milijuna kuna

Zaklada SOLIDARNA od tvrtki IKEA i Designer Outlet Croatia preuzela je donaciju zaštitne opreme koja se sastoji od 1.121.600 izolacijskih haljina, maski i vizira, te uz podršku partnera distribuirala na adrese 174 ustanove i neprofitne organizacije diljem Hrvatske. Vrijednost donacije iznosi oko 4,16 milijuna kuna.

Zahvaljujemo se tvrtki IKEA i Designer Outlet Croatia na iskazanom povjerenju za koordiniranje akcije koja je trajala nekoliko mjeseci kao i Atlantic Grupi d.d. na ustupljenom skladišnom prostoru za privremeno čuvanje zaštitne opreme koja je u Hrvatsku stizala iz inozemstva, te tvrtki INSAKO d.o.o. za odličnu poslovnu suradnju na distribuciji donacije.

Tijekom proteklih nekoliko mjeseci, udruženim snagama uspjeli smo da donacija stigne do 70 staračkih domova, 79 vrtića, 6 domova zdravlja, 2 centra za rehabilitaciju, centar za autizam, 3 osnovne škole, ali i za 4 neprofitne organizacije koje rade na saniranju posljedica potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji. Donacija zaštitne opreme stigla je i do zdravstvenih institucija neuropsihijatrijske bolnice, opće bolnice, 6 zavoda za hitnu medicinu te zavoda za javno zdravstvo.

O značaju donacija govore i zahvalnice korisnica i korisnika koje pristižu na našu adresu.

” Zahvalnost, darežljivost i dobročinstvo vrline su koje krase velike ljude. Ovim putem u ime Doma Baketarić, u ime ravnateljice Katice Baketarić , svih radnika i  naših dragih korisnika smještaja, želimo se zahvaliti  ljudima koji su iskazali svoju darežljivost i dobročinstvo tako što su nam svima olakšali rad  donirajući  nam maske vizire za lice i pregače. Hvala svima koji su  nam omogućili nužnu zaštitu za uspješnu borbu protiv ove nemilosrdne pandemije koronavirusa.

 Neka ovo malo pismo bude naša javna zahvala vama, ljudi dobrog srca”, poruka je tima  “Doma za starije i nemoćne osobe Baketarić”.

Zaklada SOLIDARNA zahvaljuje svima koji sudjeluju u stvaranju solidarne zajednice.

#Solidarno je #NovoNormalno!

Odaberite vrstu i svrhu donacije

7,00  10,00  15,00  20,00  50,00  100,00 


Postanite dio naše solidarne zajednice!